Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή - Τραυματίσθηκε πολίτης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr, δύο ένοπλοι μπήκαν σε πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και υπό την απειλή των όπλων τους έκαναν τη ληστεία.

Φεύγοντας, ένας πολίτης επιχείρησε να τους εμποδίσει κι εκείνοι δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν και να τον τραυματίσουν!

Όλα αυτά στον πιο κεντρικό δρόμο, την λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, με τον άτυχο πολίτη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σφαδάζοντας από τους πόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δράστες έγιναν «καπνός» κι αμέσως οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Οι δύο δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας με σκοπό να ληστέψουν, με έναν πολίτη να επιχειρεί να τους σταματήσει. Οι ληστές δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα ο πολίτης να τραυματιστεί στα πόδια.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, με τις αστυνομικές αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στη συνέχεια, ο πολίτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. 

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από το σούπερ μάρκετ και τα διπλανά καταστήματα προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο ληστές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της ληστείας: 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...