Κοινωνία

Στην Αθήνα η μητέρα της Κάρολαιν- Θα πάρει την μικρή Λυδία

Η γυναίκα θα φτάσει στο σπίτι των γονιών του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης κόρης της, προκειμένου να πάρει το μωράκι μετά την απόφαση της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού.

Η μητέρα της Καρολάιν κατευθύνεται προς την Αθήνα, προκειμένου να παραλάβει τη μικρή Λυδία από την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μετά την απόφαση της Εισαγγελέας Ανηλίκων για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια του θύματος.

Όπως μετέδωσε το thenewspaper.gr, η μητέρα της 20χρονης έφθασε στις 16:35 τη Δευτέρα (28/06) στο λιμάνι του Βόλου από την Αλόννησο.

Εκεί, την περίμενε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης, με το αυτοκίνητό του, προκειμένου να την πάρει και να μεταβούν προς την Αθήνα.

Μάλιστα, το αμάξι του δικηγόρου μπήκε στο γκαράζ του πλοίου «Εξπρές Σκιάθος» για να παραλάβει τη μητέρα της 20χρονης, λόγω της παρουσίας δημοσιογράφων έξω από το καράβι.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Βόλου θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία, ενώ σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, η οικογένεια του 33χρονου πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τη μικρή 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...