Κοινωνία

Γλυκά Νερά: «Ειδική μεταχείριση» περιμένει τον πιλότο στην φυλακή

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό που έχει συμβεί, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό, δηλαδή τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες» σημείωσε ο γείτονας του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, συμπληρώνοντας:

«Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχόταν, την οικογένειά του, μια χαρούμενη κοπέλα, κατέβαινε το κορίτσι χαρούμενο με το σκύλο. Δεν είχαμε δείγματα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα άκουσε η σύζυγός του εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα. «Η σύζυγός μου άκουσε αυτό που σαν περιέγραψε, τον ήχο του σκύλου την ώρα που πέθαινε» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη μέρα» υποστήριξε ο γείτονας του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι η Καρολάιν ήταν πιο φιλική, ενώ για το αν το ζευγάρι είχε τσακωμούς μεταξύ τους, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται.

«Ο Μπάμπης μας ζητούσε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την Αστυνομία για να βρει τους δράστες» κατέληξε ο ένοικος της γειτονικής μεζονέτας από αυτήν που συνέβη η δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Τι ετοιμάζουν στη φυλακή

Από την ημέρα που οι αστυνομικοί τον πήραν άρον άρον από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο και έπειτα από την ομολογία του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος παραμένει σε ατομικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ για λόγους ασφαλείας.
Παρακολουθείται συνεχώς από κάμερες και αστυνομικούς και παραμένει ψύχραιμος από την πρώτη στιγμή. Έχει συναντήσει τον αδερφό του, που του πήγε ρούχα και ένα βιβλίο, ψυχολόγους της αστυνομίας και τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει να τον εκπροσωπήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συμπεριφορά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη: ανώτατοι αξιωματικοί έχουν διαπιστώσει ότι φέρεται σαν να είναι πρωταγωνιστής σε αστυνομική ταινία. Όλη του η συμπεριφορά τις 37 ημέρες δεν έδειχνε άνθρωπο με τύψεις και προβληματισμούς.
Έχει επικοινωνία με τηλεκάρτα όπου συνομιλεί με συγγενικά πρόσωπα και τον δικηγόρο του. Είναι ψύχραιμος και ήρεμος.
Σύμφωνα με το LIVE NEWS, το διάστημα που έπαιζε θέατρο η αστυνομία είχε κάνει μια τεράστια κινητοποίηση στις φυλακές. Οι ποινικοί είχαν πει ότι θα δώσουν… οι ίδιοι λύση στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ