Ο 16χρονος Άγγελος που έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άρη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου. Ένας παίκτης που είχε πάρει το δρόμο για την πρώτη ομάδα και όπως μας λέει ο πατέρας του, έκανε πάντα τις προβλεπόμενες εξετάσεις που λίγες μέρες πριν τον θάνατο του, δεν έδειξαν το πρόβλημα.
Ο άτυχος Άγγελος δεν αισθανόταν ενοχλήσεις και ο θάνατός του από ένα σημείο και μετά, ήταν αναπόφευκτος.
Το τελευταίο 24ωρο του γιου του
Ο πατέρας του είναι αδύνατον να ξεχάσει το τελευταίο 24ωρο του παιδιού του. Τη νύχτα που προηγήθηκε και το μοιραίο πρωινό που ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Είναι αδύνατον να ξεχάσει το τελευταίο 24ωρο του παιδιού του.
Τη νύχτα που προηγήθηκε και το μοιραίο πρωινό που ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Οκτώ χρόνια μετά το τραγικό χτύπημα της μοίρας, μας λέει πως ο Θεός και η εκκλησία είναι το μοναδικό φάρμακο που καθημερινά απαλύνει τον ψυχικό του πόνο.Μετά τα χρόνια της ανείπωτης θλίψης, προσπαθεί πλέον να στείλει μήνυμα και να παρακινήσει όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, παρά τις ελλείψεις στα γήπεδα, που πολλές φορές στέκονται μοιραίες.
Πώς αποφάσισε να γίνει ιερέας
«Ήταν ένα θαυμαστό γεγονός, δεν ήταν μία απόφαση δική μου» ήταν η απάντηση του όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να αφιερωθεί στην Εκκλησία και έσπευσε πως η συνάντηση του με τον Μητροπολίτη κατά την ενθρόνιση του ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.
«Όταν τον συνάντησα, μου λέει ‘εσένα, έλα να σε κάνω ιερέα’. Εγώ τότε ήμουν 57 ετών, να γίνω ιερέας, έλεγα τι λέει ο δεσπότης; Και δεν πήγα. Αρνήθηκα παθητικά, έπειτα από έναν χρόνο, το 2016 έτυχε η πλημμύρα εδώ στην Επανομή, όπου χάθηκε και μία γυναίκα και εγώ έπαθα 100.000 ευρώ ζημιά» είπε ακόμη για να συγκλονίσει στην τοποθέτησή του για την απώλεια του γιου του.
Σε ερώτηση για το αν νιώθει γαλήνη, όταν μιλάει πια για τον 16χρονο γιο του που έφυγε από τη ζωή και όχι τον πόνο να κυριαρχεί στα λεγόμενα του, ο ιερέας υποστήριξε: «Δεν υπάρχει πόνος. Αν είσαι Χριστιανός, πρέπει με ό,τι σου συμβαίνει, είτε καλό είτε κακό, να χαίρεσαι. Αλλιώς δεν είσαι Χριστιανός. Χαρά δίνει ο Χριστός. Δεν είναι Θεός λύπης, είναι Θεός χαράς. Πρέπει να γεύεσαι τη χαρά».