Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μαρτυρία του συζύγου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών στης στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μια πολύ σημαντική πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας θέλει την αστυνομία να έχει στα χέρια της ένα αρκετά καλό στοιχείο, στο οποίο μπορεί να «πατήσει» ούτως ώστε να στρέψει τις έρευνες προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα βρίσκεται έξω από το μεζονέτα, στην οποία γράφεται το τραγικό τέλος της 20χρονης Κάρολαϊν.

Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, έχει μεγεθυνθεί η εικόνα και προσπαθούν να δουν τα πάντα από εκεί.

Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν την εθνικότητα των δραστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εφιαλτικής νύχτας οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, στο τέλος, όπως είπε ο 32χρονος σύζυγος, όταν μίλησαν μεταξύ τους χρησιμοποίησαν μια συγκεκριμένη ξένη διάλεκτο.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος όπως είναι λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και στη συνέχεια να προσπαθήσει να θυμηθεί λέξεις που θα βοηθήσουν τις αρχές να βρουν την εθνικότητα των δραστών.

Από το πρωί ο 32χρονος βρέθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας με τους αξιωματικούς να του δείχνουν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, σκληρών, εγκληματικών οργανώσεων. Επίσης φωτογραφίες κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα και αυτό για να δουν αν μπορεί να έχει κάποια εικόνα ή να δώσει κάποια εικόνα για τον σωματότυπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης οι αστυνομικοί έχουν πειστεί πως αυτός που οργάνωσε την εισβολή στο σπίτι γνώριζε, είχε πληροφορία και στο μικροσκόπιο μπαίνουν όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι όσοι είχαν μπει στο σπίτι για να εργαστούν για την οικογένεια.

Στο μεταξύ σοκ προκαλούν οι πρώτες κουβέντες του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε».

Ο σύζυγος περιέγραψε και τη στιγμή που τους έδεσαν αλλά και τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη φωνή της συζύγου του.

«Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, οι αστυνομικοί έχουν βεβαιωθεί πως οι αδίστακτοι κακοποιοί γνώριζαν πως υπάρχουν χρήματα στο σπίτι, ενώ ήξεραν λεπτομέρειες για άλλα άτομα που έχουν συνεργαστεί με την οικογένεια του 32χρονου, στοιχεία που υποδηλώνουν πως είχαν παρακολουθήσει καλά και αρκετές φορές την κίνηση στη συγκεκριμένη μεζονέτα. 

https://youtu.be/T1-C1NvQ3Yc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...