Κοινωνία

Χαλκίδα: Αναλγησία!- "Πάρε ταξί και πήγαινε Αθήνα για αιμοκάθαρση"

Ένας 78χρονος νεφροπαθής στη Χαλκίδα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό δεν μπορεί να κάνει αιμοκάθαρση στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, αλλά τον παρέπεμψαν να πάρει ταξί και να πάει στην Αθήνα, σύμφωνα με την κόρη του.

Η ίδια, μιλώντας στο evima.gr, ισχυρίστηκε πως ο 78χρονος πατέρας της ανιχνεύθηκε με COVID-19 και επειδή χρειάζεται να κάνει αιμοκάθαρση που μέχρι πρότινος έκανε σε ιδιωτικό κέντρο στη Γλύφα Χαλκίδας, λόγω του ιού δεν μπορεί να συνεχίσει να της κάνει εκεί.

«Απευθυνθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κάναμε εξετάσεις και μας είπαν προ δεν μπορεί να κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα» τονίζει η νεαρή και προσθέτει πως «αντιθέτως μας είπαν να πάρουμε ταξί και να πάει ο πατέρας μου σε νοσοκομείο στην Αθήνα».

«Δεν είναι είναι επικίνδυνο να γίνει διασπορά του ιού από τον πατέρα μου ο οποίος νοσεί με κορονοϊό; Δεν είναι ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο 78 ετών να ταλαιπωρείται για να κάνει αιμοκάθαρση; Ζητώ επίσημες εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ήδη πολίτες ζητούν δημόσια εξηγήσεις από την διοίκηση του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...