Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Απίστευτο: Σερραίος μπήκε φυλακή γιατί δεν φορούσε μάσκα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτη Καρίπογλου ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας 40χρονος άνδρας οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών και με ειδική αιτιολογία θα εκτίσει τελικά τις 40. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έπασχε από πρόβλημα υγείας, γεγονός που δεν μπόρεσε να αποδείξει στο δικαστήριο και τελικά οδηγήθηκε… στο κελί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν και σε αντίστοιχες έως τώρα υποθέσεις, οι ποινές αφορούν καταδίκη με αναστολή, το δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος ο 40χρονος να συνεχίσει να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να του χορηγηθεί αναστολή.

Φυλακή λοιπόν μαζί με τους εγκληματίες για τη μη χρήση μάσκας… Πλέον τα έχουμε δει όλα…

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2842475522736981&id=100009236833247

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...