Κοινωνία

"Στο μικροσκόπιο" ο θάνατος 63χρονης μετά τον εμβολιασμό της

Η γυναίκα έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο και κάθισε σε ένα παγκάκι κοντά στο εμβολιαστικό κέντρο καθώς δεν ένιωσε καλά. Στο σημείο τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της περαστικοί και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Παλαιό έμφραγμα που δεν σχετίζεται με τον θάνατό της και πνευμονικό οίδημα που είναι πολύ γενικό και δεν μπορεί να καθοριστεί αν σχετίζεται με τον θάνατο, έδειξε η νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη και τον Ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Ζητήθηκαν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, ενώ από τις ιστολογικές αναμένονται τα ακριβή αίτια θανάτου, υποστηρίζει ο Θάνος Σωτήρης στο sputniknews. gr

Η γυναίκα ήταν υπέρβαρη, με διαβήτη και καρδιολογικά προβλήματα, σε ότι αφορά στο ιατρικό ιστορικό της, όμως τίποτε από αυτά δεν μπορεί σε αυτή την φάση να συνδεθεί με τα αίτια θανάτου.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που διαθέτει κατάστημα δίπλα από το Κέντρο Υγείας είδε τη γυναίκα που βγήκε από το Κέντρο Υγείας, προχώρησε μερικά μέτρα, κάθισε σε ένα παγκάκι και μετά από μισή ώρα βγήκαν οι γιατροί με καροτσάκι και την πήραν και την πήγαν ξανά μέσα.

«Απ' ό,τι έμαθα από γείτονες, αισθάνθηκε κάποια ζάλη μάλλον και την είδαν και κάλεσαν το Κέντρο Υγείας» είπε ο ίδιος αναφορικά με το εάν η γυναίκα είπε ότι δεν ένιωθε καλά.

Ο άνδρας δήλωσε ότι μετά το συμβάν οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν κανονικά και κανείς δεν αποχώρησε.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του είχε αναφέρει την Τρίτη πως δεν φαίνεται να προκύπτει συσχετισμός μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι, το μεσημέρι της Τρίτης η γυναίκα αφού έκανε το εμβόλιο και παρέμεινε το προβλεπόμενο διάστημα στον χώρο αναμονής, αναχώρησε από το εμβολιαστικό κέντρο και κάθισε σε ένα παγκάκι κοντά στο κέντρο καθώς δεν ένιωσε καλά.

Στο σημείο τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της περαστικοί και μεταφέρθηκε πίσω στο κέντρο όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε στη ζωή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...
νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...