Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των δύο ανηλίκων

Αντιμέτωποι με το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης είναι οι δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στο Μετρό, στην Ομόνοια.

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη και για το αδίκημα της απείθειας καθώς φέρονται ότι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βάρος του ειδικού φρουρού, ο οποίος αν και φέρεται να γνώριζε για την άγρια επίθεση δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του, ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της υπόθαλψης εγκληματία

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Ο ένας από τους δύο δράστες

Το χρονικό της επίθεσης στο Μετρό 


Ήταν μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν ο σταθμάρχης του Μετρό στην Ομόνοια μπήκε σε έναν από τους συρμούς στην Ανθούπολη για να φτάσει στη δουλειά του.

Μέσα στο Μετρό, είδε δυο νεαρούς να μη φορούν μάσκα, όπως ήταν υποχρεωμένοι και να έχουν τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα.

Ο σταθμάρχης τους έκανε παρατήρηση. Τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες και θα να κατεβάσουν τα πόδια τους από τα καθίσματα που αργότερα θα κάθονταν άλλοι επιβάτες.


Αλλά εκείνοι τον έβρισαν και τον έφτυσαν. Φοβούμενος, όπως κατέθεσε, το να ξεφύγουν τα πράγματα, ο σταθμάρχης απομακρύνθηκε. Κατέβηκε στην Ομόνοια για να πιάσει δουλειά, οι δυο νεαροί τον ακολούθησαν, ο ένας του πέταξε στο κεφάλι ένα κουτάκι από αναψυκτικό που κρατούσε στα χέρια του και με τον άνθρωπο στο πάτωμα, άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα.

Τον κλωτσούσαν με μανία στο κεφάλι, στα πλευρά, στα πόδια. Παντού. Η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο από επιβάτες του Μετρό που τους φώναζαν να σταματήσουν αλλά μάταια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...