Μόρια
Κοινωνία

Λέσβος: Κρούσμα κορονοϊού στη δομή μεταναστών στη Μόρια

Κρούσμα κορονοϊού φέρεται πως καταγράφηκε στη δομή φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης.

Κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ προσθέτοντας ότι συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές.

Θετικός στον κορονοϊό φέρεται πως βρέθηκε ένας 40χρονος Σομαλός ο οποίος είχε αναγνωριστεί ως πρόσφυγας, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί τον Αύγουστο στην Αθήνα για να βρει δουλειά. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στη Μόρια, όπου και βρέθηκε θετικός στον νέο ιό, σύμφωνα πάντα με τον σταθμό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σπεύδει στη Λέσβο και στη δομή της Μόριας προκείμενου να γίνει η ιχνηλάτηση και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Η είσοδος και η έξοδος από την προσφυγική δομή αναμένεται να γίνεται με θερμομέτρηση, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να επιβληθεί καραντίνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...