επίθεση με βιτριόλι
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Και δεύτερο άντρα στη ζωή της είχε η 35χρονη!

Η ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε στη Καλλιθέα, εικάζεται με βάση τις σημειώσεις της πως είχε και δεύτερο άντρα στη ζωή της, εκτιμούν οι αρχές.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό κανάλι Mega αποκαλύπτει πως η 35χρονη έγραψε ότι «Δύο ραντεβού με δύο άντρες. Ξαπλωμένη κρεβάτι. Είχαμε δεμένη σχέση αγχωμένη. Θα βρω φως, η στεναχώρια θα φύγει. Με το μυαλό που πηγαίνει στο κακό, κόβω ελπίδες. Πρέπει να προσέχω τις φίλες μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπειτα, σημειώνει πως «γυρνάει ο πρώην. Με έχει κουράσει όμως. ‘Ερχεται ο (αναφέρει ένα ανδρικό όνομα) ξαφνικά. Είναι εγωιστής όμως. Για να ανάψει κερί στην εκκλησία στο Θεό, να με βοηθήσει έχω τύχη, βρέθηκε κλαδί στο φλιτζάνι».

Μάλιστα, η 35χρονη σε άλλο σημείο αναφέρει πως «με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν ‘κρατήσεις’ τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή».

Παράλληλα, αλλού σημειώνει ότι «σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει».

Επιπλέον, η ΕΡΤ αποκάλυψε κι άλλες από τις σημειώσεις της, στις οποίες οι λεπτομέρειες κάνει αναφορά σε μαγεία.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι «αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτό πορεύομαι.

Έπειτα, έγραψε πως «θα ανάψω ένα κερί στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη, γιατί βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι και μετά θα είναι όλα εντάξει».

«Για μένα έχω τύχη και στεναχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός», σημειώνει σε ένα άλλο σημείο.

Επίσης, η 35χρονη έχει γράψει πως «η σχέση είναι όρθια, για αυτό ζώ. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, αλλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Οργή της Ιωάννας


Έντονη φαίνεται πως ήταν η αντίδραση της Ιωάννας στην είδηση πως η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, σύμφωνα με τον Τ/Σ Star: «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

«Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» φέρεται ακόμη να είπε η 34χρονη, κατά τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρμόδιο να αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί η 35χρονη, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια, όπως έχει ζητήσει, είναι το συμβούλιο των φυλακών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...