Εχίνος Ξάνθης
Κοινωνία

Κορονοϊός: Στους 186 έφτασαν οι νεκροί - Νεκρή 82χρονη στον Εχίνο Ξάνθης

Μια 82χρονη γυναίκα από τον Εχίνο Ξάνθης είναι το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Η γυναίκα κατέληξε το βράδυ της Τρίτης και είναι το 186ο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα και συγκεκριμένα από σακχαρώδη διαβήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 82χρονη είναι το δεύτερο θύμα από την περιοχή του Εχίνου το τελευταίο 24ωρο καθώς ένας 74χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. 

Στο μεταξύ το απόγευμα το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.148, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Τα 698 (22.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.786 (56.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα 12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 ετών. Οι τέσσερις (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ακόμη 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...