Lufthansa
Κοινωνία

Άρση μέτρων: Από τις 18 Μαΐου ξεκινάνε οι πτήσεις από Γερμανία -Ελλάδα

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε ότι από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, ο ανταποκριτής του Ανοιχτού Καναλιού στο Βερολίνο Παντελής Βαλασσόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Παντελή Βαλασσόπουλο η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ύστερα από δύο μήνες κατά τους οποίους δεν πραγματοποιούνταν αερομεταφορές, ενώ πρόσθεσε ότι εντός Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα.

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, από τον Ιούνιο θα αρχίσει να εξυπηρετεί 60 προορισμούς στην Ευρώπη. Μάλιστα μεταξύ των κορυφαίων προορισμών θα είναι η Κρήτη και η Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Lufthansa «σε διάφορες χώρες ανοίγουν εστιατόρια αισθανόμαστε τη λαχτάρα των ανθρώπων που θέλουν να ταξιδέψουν». Την ίδια ώρα μέσα στα αεροσκάφη θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...