Κοινωνία

Διμοιρίες ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή γιατί 300 νεαροί έκαναν... πάρτι

Μεγάλη ένταση στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών. 

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες πως υπήρχαν οι εκατοντάδες νεαροί, με την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση όπως όλα δείχνουν δεν άργησε να ξεφύγει. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν γίνει προσαγωγές.
 

https://www.youtube.com/watch?v=RHztKoqZ42E

 

https://www.youtube.com/watch?v=ecnv10PftpQ


Επί τόπου βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

 

Στο σημείο έσπευσε και ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς.

https://www.facebook.com/vasilis.zorbas.3/posts/3289047677796774

 

https://www.facebook.com/vasilis.mylonakis/videos/3360097667334764/?t=0


Χρήστης του Facebook κατέγραψε λίγα λεπτά αργότερα την κίνηση των ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος στην πλατεία.

Παρόμοιο σκηνικό με συνωστισμό ατόμων, είχε σημειωθεί και το βράδυ της Δευτέρας, όπως φαίνεται και από φωτογραφία από την πλατεία, που ανέβηκε στο διαδίκτυο.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...