2ο γυμνάσιο Νάουσας
Κοινωνία

Μαθητές που έχασαν την εκδρομή στην Κέρκυρα, έδωσαν τα χρήματα σε παιδί με λευχαιμία

Σε μια καταπληκτική κίνηση προχώρησε το 15μελές συμβούλιο του 2ου γυμνασίου της Νάουσας. Οι μαθητές είχαν συγκεντρώσει χρήματα για να κάνουν εκδρομή στην Κέρκυρα, η οποία όμως ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ποια ήταν η επόμενη κίνησή τους; Επέλεξαν αντί να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, να τα προσφέρουν σε 16χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ της περιοχής, που πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία και η οικογένεια του βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Από εμάς, τι άλλο, από την ευχή η πράξη των μαθητών να βοηθήσει ώστε το 16χρονο παλικάρι να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...