αρνί σούβλας
Κοινωνία

Λόγος μετακίνησης: «Είναι μεγάλο το αρνί και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους»

Με έναν ευφάνταστο τρόπο επέλεξε να κυκλοφορήσει στους δρόμος κάτοικος στην Αράχωβα βρήκε  προκειμένου να μετακινηθεί στο σπίτι φιλικού της προσώπου λόγω Πάσχα. Η απίστευτη δικαιολογία για να καταφέρει να κάνει Ανάσταση και Πάσχα με τους φίλους της κάνει πλέον τον γύρο του Διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κάτοικος του κοσμοπολίτικου χωριού προκειμένου να δικαιολογήσει την μετακίνηση από το σπίτι της στο σπίτι φιλικού της προσώπου για να κάνουν μαζί Ανάσταση και Πάσχα επέλεξε «Β4: Μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη», γράφοντας από κάτω το εξής: «Είναι μεγάλο το αρνί και δεν μπορούν να το φάνε μόνοι τους».

Για καλή της τύχη, δεν βρήκε στους δρόμους της Αράχωβας αστυνομικούς και έτσι γλίτωσε το προβλεπόμενο από τις αρχές πρόστιμο.

Αιτιολογία μετακίνησης
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια