Κοινωνία

Βίντεο-σοκ από τη Βενεζουέλα: Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή από αστυνομικούς


Σε 39 έχει ανέλθει, από τις αρχές Απριλίου, ο αριθμός των νεκρών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων Βενεζουέλα, κατά της αυταρχικής κυβέρνησης του σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Στη λίστα των θυμάτων περιλαμβάνεται και ένας άνδρας ο οποίος, όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί, δέχεται εξ' επαφής χτύπημα στο στήθος με δακρυγόνο από άνδρες των δυνάμεων καταστολής.

Πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος διαδήλωνε εναντίον του καθεστώτος Μαδούρο στην περιοχή Λας Μερσέντες, στα περίχωρα του Καράκας.

Οι αστυνομικοί μόλις χτυπούν τον νεαρό απομακρύνονται, ενώ ο άνδρας διακρίνεται να τρεκλίζει στον αυτοκινητόδρομο και να σωριάζεται στο έδαφος κρατώντας το στήθος του.

Ένας διερχόμενος οδηγός τρέχει να τον βοηθήσει, σέρνοντάς τον μακριά. Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος πέθανε από διαμπερές τραύμα στα πλευρά.

Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...