Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δείτε δύο τουρκικά άρματα μάχης M60 A3 SABRA να ανατινάζονται στην Β.Συρία - Νέες απώλειες και θρήνος για τους Τούρκους (βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι τζιχαντιστές του ISIS την καταστροφή δύο τουρκικών αρμάτων μάχης M60 A3 SABRA. Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός στα νότια της πόλης Al-Rai στην Βόρεια Συρία.

Χτες σας είχαμε ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή στο άρθρο μας EKTAKTO! Καταστράφηκαν δύο τουρκικά άρματα μάχης M60 A3 SABRA στην Βόρεια Συρία – Τρεις στρατιώτες νεκροί και πέντε τραυματίες (εικόνες-βίντεο)

Τουρκικά άρματα μάχης εισήλθαν το περασμένο Σάββατο την συριακή πόλη της Αλ Ράι, διερχόμενα από την νοτιοανατολική επαρχία Κιλίς της Τουρκίας.

Περίπου 20 άρματα μάχης, πέντε τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, φορτηγά και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα διέσχισαν στο συριακό έδαφος, το οποίο ελέγχεται από τον αποκαλούμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) στην περιοχή Elbeyli.

Το ζήτημα όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι οι Τούρκοι εισήλθαν στον «λάκκο των λεόντων» εμπλεκόμενοι σε ένα πόλεμο με πολλούς και διαφορετικούς εχθρούς.

Οι απώλειες πολλαπλασιάζονται όλο πιο συχνά για την Τουρκία η οποία εισήλθε σε ένα βάλτο που κανείς δεν γνωρίζει πως θα βγει και πότε...

https://www.youtube.com/embed/-B25oXeUuDo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ