Κοινωνία

Μάλια: Ο Πακιστανός αρνείται πως βίασε ανήλικη σε μπαρ

Μετά από πολλές ώρες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν και να συλλάβουν 28χρονο Πακιστανό, ο οποίος φέρεται πως επιτέθηκε σε μια ανήλικη από τη Βρετανία στην τουαλέτα ενός μπαρ στα Μάλια και την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε η 16χρονη, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές μαζί με την οικογένεια της, όταν πήγε στην τουαλέτα του μπαρ της περιοχής όπου διασκέδαζε, ο 28χρονος την ακολούθησε και την ακινητοποίησε προχωρώντας στον βιασμό της, ενώ όταν χόρτασε τις αρρωστημένες ορέξεις του έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η ανήλικη πήγε μαζί με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν πολύ γρήγορα τον φερόμενο ως δράστη. Ο νεαρός Πακιστανός εντοπίστηκε, συνελήφθη, αλλά αρνήθηκε τον βιασμό και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκε με την ανήλικη με τη θέλησή της, έπειτα από επίμονο φλερτ στο μπαρ όπου διασκέδαζαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η 16χρονη Βρετανίδα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...