Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκαν τρία σταθμευμένα οχήματα και ένα παράπηγμα στον Λαγκαδά-Επρόκειτο για εμπρηστική ενέργεια (Upd) (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε σήμερα ξημερώματα Πέμπτης στην Πυροσβεστική της Θεσσαλονίκης εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε τρία αυτοκίνητα, στην περιοχή του Λαγκαδά, αλλά και ένα παράπηγμα μέσα σε μιάμιση ώρα στην ίδια περιοχή.

Εμπρησμό εξετάζουν οι Αρχές


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα γύρω στις 02:00, στην περιοχή του Λαγκαδά. Μέχρι τις 03:20, φωτιά ξέσπασε σε άλλα δύο αυτοκίνητα αλλά και ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα, επίσης στον Λαγκαδά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα στα σημεία όπου είχαν ξεσπάσει οι φωτιές και τις έσβησαν. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμου από τις τέσσερις φωτιές. Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία των πυρκαγιών με τις Αρχές να εξετάζουν το σενάριο του εμπρησμού.

Βίντεο ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τα σενάρια περί εμπρησμού 

Bίντεο ντοκουμέντο που έφερε η ΕΡΤ στο φως της δημοσιότητας καταγράφει τη στιγμή που ο εμπρηστής βάζει τη φωτιά.

Ο δράστης αφήνει ένα στουπί κάτω από τη ρόδα αυτοκινήτου, του βάζει φωτιά και στη συνέχεια γίνεται καπνός.

Το αμάξι τυλίχτηκε στις φλόγες, με τους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθούν έντρομοι από τον εκκωφαντικό ήχο των εκρήξεων τις περιουσίες τους να καίγονται.

Δεν υπήρξε πάντως κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ