Κοινωνία

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον 8χρονο

Πρόκειται για Γάλλο τουρίστα, ο οποίος μετά το τροχαίο στο δάσος του Ρούβα έσπευσε να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Η σύζυγός του παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την Τρίτη (7/5), προκειμένου να παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, με το οποίο έγινε το ατύχημα.

Η εν λόγω νεαρή μητέρα, φέροντας ένα μωρό στην αγκαλιά, κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις για το περιστατικό και την απουσία του συζύγου της, σύμφωνα με το Cretapost.

Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Παρά την επίμονη έρευνα των αστυνομικών, ο οδηγός παραμένει εξαφανισμένος, αφήνοντας ανοικτά πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος και τις πραγματικές αιτίες της απουσίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά το γεγονός ότι το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είχε εκδοθεί στο όνομα της συζύγου, η νεαρή μητέρα δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του χρόνου του αυτοφώρου από το περιστατικό.

Η έρευνα συνεχίζεται εντόνως από τις αρχές, ενώ η οικογένεια του 8χρονου αναμένει με αγωνία την αλήθεια πίσω από το μυστήριο του εξαφανισμένου οδηγού, ο οποίος φέρεται να έφυγε αεροπορικώς από την Κρήτη.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν την Κυριακή του Πάσχα, σε δρόμο στο δάσος του Ρούβα, στην Γέργερη.

Το μικρό παιδί βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του για να γιορτάσουν το Πάσχα. Κάποια στιγμή το διερχόμενο όχημα παρέσυρε τον 8χρονο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε.

Ο οδηγός, όμως, αντί να σταματήσει το αυτοκίνητο και να κατέβει ώστε να ελέγξει την κατάσταση του παιδιού, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ