Κοινωνία

Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε ενώ το ΙΧ διαλυόταν

Οι εικόνες στην Κατεχάκη με τον οδηγό, καταγράφονται από αυτοκίνητο που ακολουθεί. Ακούγονται κι οι αντιδράσεις του οδηγού που βλέπει το μισοδιαλυμένο όχημα σε διπλανό ρεύμα κυκλοφορίας. Κάποιοι κορνάρουν και άλλοι του κάνουν νοήματα. Εκείνος όμως συνεχίζει.

Το αυτοκίνητο περνάει από τον Βύρωνα στην Περιφερειακή και συνεχίζει, προσκρούει με ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εξακολουθεί να κινείται κανονικά.

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν ζημιές και τα λάστιχα χάνουν αέρα, ο οδηγός πατάει το γκάζι και συνεχίζει.

Ο προφυλακτήρας στον αέρα, το καπό διαλυμένο και η μηχανή του οχήματος εκτεθειμένη.

Για πάνω από ένα λεπτό, το όχημα ακουμπάει στο πεζοδρόμιο και οι ζάντες του καταστρέφονται. Ο κίνδυνος για ένα σοβαρότατο ατύχημα στο σημείο είναι διαρκής και κάνει ορισμένους από τους οδηγούς που ακολουθούν να αφήνουν απόσταση ασφαλείας

Το βίντεο ολοκληρώνεται τη στιγμή που το όχημα με την κάμερα το προσπερνάει και συνεχίζει την πορεία του.

«Δε θυμάμαι τίποτα»

Το Live News επικοινώνησε με τον οδηγό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, όπου ανέφερε: «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Γιατί παίρνω κάποια αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, δεν θυμάμαι καθόλου. Δεν έχω ιδέα πως έγινε. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά πήρα το αυτοκίνητο κανονικά και πήγα στη δουλειά μου και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω “τι έγινε εδώ;”. Εμένα μου είπαν ότι έπεσα πάνω σε μια μάντρα και την επόμενη μέρα έψαχνα να δω σε ποια μάντρα έπεσα. Ουσιαστικά στρίβω στο φανάρι, κάπου εκεί αρχίζω και συνέρχομαι μάλλον, βλέπω μπροστά μου το καπό που είχε διπλώσει και λέω τι είναι αυτό και μπαίνω στο πάρκινγκ. Άκουγα ένα κρακ- κρακ γιατί μου είχε φύγει και η ρόδα, το λάστιχο. Χάνω τη μνήμη μου, παθαίνω αμνησίες. Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη τι είναι. Μάλιστα, όταν έγινε το ατύχημα, μου λέει ο γιατρός ”δεν μπορείς να οδηγάς εσύ”», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ