Κοινωνία

Μαρούσι: Δέκα άτομα εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή (βίντεο)

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, όταν ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 23 ετών, ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό, ενώ, ένας 26χρονος στρατιώτης έχει τραυματισθεί σοβαρά και ένα ακόμη άτομο πιο ελαφριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν είκοσι λεπτά πριν από τις 04:00, όταν μία παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί, προκειμένου να αναμετρηθούν σε άγριο καυγά, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε εμπλοκή, ενώ, άλλο άτομο τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τους τρεις ανθρώπους, τον έναν θανάσιμα.

Αυτή την ώρα, καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και παράλληλα, εξετάζεται το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το όπλο 22 χιλιοστών με φυσίγγιο που βρέθηκε στο σημείο. Δέκα άτομα φέρεται να συμμετείχαν στον άγριο καυγά.

Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και ληστείες. Αντίθετα, ο στρατιωτικός που έχει τραυματισθεί βαριά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, έχει λευκό ποινικό μητρώο. Αμφότεροι οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Όλα δείχνουν ότι " έσπασε" το ουκρανικό μέτωπο-Πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Ρώσοι εισήλθαν ήδη στα βόρεια περίχωρα του Χαρκόβου

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ρίχνει συνεχώς εφεδρείες στην μάχη χωρίς αποτέλεσμα-Ρώσος...