Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μπαρ στο Μαρούσι - Ένας 20 χρονος νεκρός και ένας 26χρονος τραυματίας

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα το μαγαζί και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό club επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου, με απολογισμό ένα νεκρό και έναν 26χρονο σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο μετά τις 4 ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού.

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι ενώ ο 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Ο τραυματίας είναι στρατιώτης ενώ για το άτομο που έχασε την ζωή του δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες. Σύμφωνα με τon Σταύρο Μπαλάσκα, «τα δύο νεαρά άτομα που  διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, έβγαλαν πιστόλια όταν ο καυγάς τους εντάθηκε. Τα άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί διασκορπίστηκαν μόλις έπεσαν οι πυροβολισμοί. Εννέα άτομα δίνουν κατάθεση. Οι δύο άνδρες ήταν μέλη μίας μεγάλης παρέας ωστόσο δεν είναι γνωστός ο ακριβής λόγος της ανταλλαγής πυροβολισμών».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό».

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="eexbs1bleejqbse" data-playlist-id="v-d0vgffpi2q1t"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Πυροβολισμοί με νεκρό έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι - Τραυματίας ένας 23χρονος","description":"Πυροβολισμοί με νεκρό έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι - Τραυματίας ένας 23χρονος","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyNC8wNC8yOC8wNC8xM18xNF82NjJkY2NkYTQyYjBhLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT2M33S","uploadDate":"2024-04-28T04:14:38.000Z","contentUrl":"https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/60839f/v-d0vgffpi2q1t.mp4","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-d0vgffpi2q1t","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι συμμετέχοντες στο περιστατικό ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και βγήκαν έξω και ξεκίνησε ο καβγάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ