Κοινωνία

Τρίκαλα: Τρεις ναοί στόχοι ιερόσυλων σε ένα 24ωρο

Επιδρομή στις εκκλησίες των Τρικάλων έκαναν άγνωστοι ιερόσυλοι, που διέρρηξαν τρεις μέσα σε ένα 24ωρο. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, παραβίασαν το ναό των Αγίων Αποστόλων στον ομώνυμο οικισμό και άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί από τους πιστούς για τον στολισμό του Επιταφίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες, πιθανότατα πρόκειται για τους ίδιους που είχαν εισβάλει τα ξημερώματα της Τετάρτης σε άλλες δυο εκκλησίες στις περιοχές Γενέσι και Πρόδρομο, από τους οποίους είχαν αρπάξει περισσότερα από 1.000 ευρώ.

Ρομά διέρρηξε δυο μαγαζιά

Η διάρρηξη σε ένα ψητοπωλείο στις Σέρρες δεν έδωσε χρήματα στον 25χρονο Ρομά που το «άνοιξε», καθώς δεν υπήρχαν, αλλά οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ωστόσο, από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη που έκανε.

Ο νεαρός δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια και από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι προηγουμένως είχε διαρρήξει ακόμη ένα ζαχαροπλαστείο στην ίδια περιοχή και είχε κλέψει κέρματα αξίας 50 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης. Επιπλέον, στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ