Κοινωνία

Αγρίνιο: Συνελήφθη πατέρας που έσπασε τα δάχτυλα της κόρης του

Μετά από πολλές μέρες αναζητήσεων, βρέθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Αγρίνιο ο 42χρονος που είχε τραυματίσει την 19χρονη κόρη του χτυπώντας την με ένα ξύλο στο χέρι σπάζοντας της μάλιστα και δυο δάχτυλα, ενώ στη συνέχεια την απείλησε.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και απειλή και η ανακρίτρια Αγρινίου είχε εκδώσει ένταλμα για την σύλληψή του, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Για ενδοοικογενειακή βία είχε καταδικαστεί ένας Έλληνας με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Πάτρα, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που θα αποφασίσει αν θα εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του βάσει της καταδικαστικής απόφασης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...