Κοινωνία

Αχαρνές: Συνέλαβαν 14χρονο και 13χρονο για ληστείες

Μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που έγινε στα πλαίσια διερεύνησης περιστατικών ληστείας από μια συμμορία, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν ένας 14χρονος και ένας 13χρονος για ληστείες και κλοπές, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας «περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων». Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις Αρχές ακόμα εννέα μέλη της εν λόγω συμμορίας ανηλίκων.

Κατά την προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι η δράση της συμμορίας χρονολογείται τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, ενώ έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και 2 κλοπές. Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της συμμορίας αιφνιδίαζαν και τελικά ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, συνήθως στο ίδιο σημείο κάθε φορά.

Στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές ώρες- Πλακώθηκαν ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών με τον Ουκρανό Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Α. Σίρσκι για την κατάρρευση του μετώπου (Βίντεο)

Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει από τουλάχιστον 11 οικισμούς-Οι Ρώσοι προελαύνουν από Χάρκοβο έως Λιμάν­-Δύο...