Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε μόλις 5 μέρες έγιναν 47 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έως και σήμερα ξημερώματα Κυριακής, έχουν γίνει σαράντα επτά συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στα πλαίσια ελέγχων των αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Στο μεταξύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Στην οικία του στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 56 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...