Κοινωνία

Αχαρνές: Βίντεο – ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 15χρονου

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το Mega, οι ανήλικοι νταήδες πλησιάζουν τον 15χρονο και ο ένας εξ αυτών τον χτυπάει στο πρόσωπο, «ζητώντας τα ρέστα» για προηγούμενη υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από μερικές ημέρες ο 15χρονος φέρεται να είχε χαστουκίσει για ασήμαντη αφορμή μία άλλη ανήλικη με την οποία ήταν μαζί σε λεωφορείο της γραμμής, με την κοπέλα να ενημερώνει τον 17χρονο και τον 16χρονο και στη συνέχεια αυτοί να… αναλαμβάνουν δράση. Πάντως, από το Τ.Α. Αχαρνών συνελήφθη και η ανήλικη για «ψευδή καταμήνυση» όπως και η μητέρα της για «παραμέληση εποπτείας».

Μετά από την καταγγελία του συμβάντος στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο ανήλικους, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω πράξεων. Επιπλέον, προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι μητέρες των κατηγορουμένων για την παραμέληση της εποπτείας τους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 16χρονου και απεστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς με αυτό φέρεται να έγινε η βιντεοσκόπηση του ξυλοδαρμού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...