Κοινωνία

Καταδίωξη στην Αχαρνών: Καρέ-καρέ η ληστεία κακοποιών σε βενζινάδικο

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο αυτοκίνητο που συμμετείχε σε δύο ένοπλες ληστείες πρατηρίων καυσίμων.

Το protothema.gr παρουσιάζει πλάνα από τη δράση των τριών ληστών οι οποίοι λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μπαίνουν με το μαύρο ΙΧ στο βενζινάδικο επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως και σταθμεύουν δίπλα απο τις αντλίες. Ο άτυχος υπάλληλος του πρατηρίου βγαίνει από το κατάστημα για να τους εξυπηρετήσει. Εκείνη την ώρα, δύο άτομα που φορούν full face βγαίνουν από τις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου και τον στριμώχνουν στις αντλίες.

Οι δύο ληστές απειλούν με όπλο και ένα μαχαίρι τον 19χρονο και τον αναγκάζουν να τους δώσει τα 300 ευρώ που είχε πάνω του από το ταμείο. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, οι δύο δράστες επιβιβάζονται στο μαύρο SUV το οποίο οδηγά ο συνεργός τους και εξαφανίζονται προς τη λεωφόρο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μισή ώρα μετά, οι τρείς ληστές "χτύπησαν" σε ένα βενζινάδικο στα Καμίνια από όπου κατάφεραν να αρπάξουν 500 ευρώ απειλώντας με όπλα τον 30χρονο υπάλληλο της επιχείρησης.

Ακολούθησε μια κινηματογραφική καταδίωξη με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κυνηγούν το μαύρο SUV μέχρι τις Τρεις Γέφυρες. Εκεί, το αυτοκίνητο των κακοποιών έστριψε προς την οδό Αχαρνών και κινήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση την Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποια στιγμή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε πάνω σε ένα ΙΧ το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της Αχαρνών με την οδό Βικέλα.

Οι τρεις ληστές με τις μαύρες φόρμες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζή αφήνοντας πίσω τους το όπλο με το οποίο νωρίτερα είχαν απειλήσει και ληστέψει τους υπαλλήλους στα δύο βενζινάδικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...