Μύκονος
Κοινωνία

Δολοφονία στη Μύκονο: Η γυναίκα μιλά - «Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου»

Αρνείται την όποια εμπλοκή της στην υπόθεση δολοφονίας στη Μύκονο με θύμα έναν 34χρονο από την Αλβανία και δράστη έναν 33χρονο ημεδαπό η γυναίκα [που ήταν στην παρέα τους εκείνο το βράδυ.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι η αιτία που ξεκίνησε ο καβγάς ήταν το πείραγμα σε μια κοπέλα της παρέας του από τον 34χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το MEGA επικοινώνησε με την κοπέλα, η οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

«Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, δεν έγινε για τα δικά μου τα μάτια».

Δράστης του εγκλήματος είναι γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου. Πυροβόλησε στο κεφάλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2/2023) τον 34χρονο με καταγωγή από την Αλβανία. Όλα ξεκίνησαν μέσα σε ένα μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα.
 


Οι δυο τους αρχικά πιάστηκαν στα χέρια.

«Η κοπέλα για την οποία έγινε η παρεξήγηση δεν έχει ερωτικές σχέσεις με τον 33χρονο επιχειρηματία. Ο άλλος άντρας προσέβαλε αυτήν τη γυναίκα και μετά κατέληξαν να τσακώνονται οι δυο τους», λέει φίλος του 33χρονου δράστη.

Ο καβγάς μεταφέρθηκε εκτός μαγαζιού. Κάποια στιγμή ο 33χρονος επιχειρηματίας αποχώρησε από το σημείο και πήγε σπίτι του. Κανείς δεν γνώριζε όμως ότι είχε σκοπό να γυρίσει πίσω.

Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε με μία γεμάτη καραμπίνα και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 33χρονο. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Επί μιάμιση ώρα ο δράστης οδηγούσε στους δρόμους του νησιού έχοντας μαζί του την καραμπίνα. Τελικά παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.


Ήθελε να γίνει ξενοδόχος

Το θύμα, τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη Μύκονο ως ηλεκτρολόγος.

Πρόσφατα είχε καταφέρει να αγοράσει ένα διαμέρισμα σε ένα από τα καλύτερα σημεία του νησιού. Εκεί έμενε τον χειμώνα και το καλοκαίρι το νοίκιαζε μέσω γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ο δράστης κρατείται στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Σύρου.

Η κηδεία του 34χρονου θα γίνει στην Αλβανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...