Κοινωνία

Αιγάλεω: Στο "φως" βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία του κοσμηματοπωλείου

Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία που έγινε στις 05.30 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στο Αιγάλεω, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, με ρεπορταζ της Αναστασίας Σταματοπούλου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, αρχικά τρεις από τους δράστες προσπαθούν να σπάσουν μια σιδερένια κολώνα που βρισκόταν μπροστά από το κοσμηματοπωλείο, για να φτιάξουν “διάδρομο” για το κλεμμένο αυτοκίνητο προκειμένου να σπάσει την τζαμαρία και το ρολό του καταστήματος.

Στη συνέχεια, φαίνεται το αυτοκίνητο που πέφτει με την όπισθεν δύο φορές πάνω στην τζαμαρία. Αμέσως, τέσσερις από τους δράστες, που φορούν κουκούλα και γάντια “μπουκάρουν” στο κοσμηματοπωλείο και αφού τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, πήραν όλα τα κοσμήματα που υπήρχαν στην επιχείρηση και εξαφανίστηκαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“5.30 το πρωί με πήραν τηλέφωνο, από την εταιρεία security. Το μαγαζί είναι πλήρως θωρακισμένο αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μπήκαν με όπισθεν με ένα corolla. Μπούκαραν και έσπασαν τα πάντα, δεν έμεινε τίποτα. Και αφού τα κατέστρεψαν ολα, μπήκαν μέσα και πήραν ότι βρήκαν. Πριν 10 χρόνια είχε συμβεί το ίδιο, και πέρυσι με περίμεναν απέξω. Ζούμε το μεροκάματο του τρόμου. Η ζημιά είναι μεγάλη η ψυχολογική ” λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

Δείτε βίντεο του newsit.gr

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ