Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Ληστεία express σε... 20"-«Μπούκαρε» με μαχαίρι σε κατάστημα ψιλικών (βίντεο)

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή εργαζόμενη το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας άντρας «μπούκαρε» με μαχαίρι στο κατάστημα ψιλικών της δυτικής Θεσσαλονίκης και με γρήγορες κινήσεις άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δημοσιεύει το protothema.gr, ο άντρας εισβάλει στις 22.50 στο κατάστημα ψιλικών της Πολίχνης, φορώντας κράνος μοτοσυκλέτας στο κεφάλι και αμέσως κινείται προς τον πάγκο εργασίας.

Με το μικρό μαχαίρι που κρατάει στο δεξί του χέρι, απειλεί την υπάλληλο και στη συνέχεια ανοίγει το ταμείο και αρπάζει συνολικά 450 ευρώ. 

Σύμφωνα με την υπεύθυνη της επιχείρησης, ο δράστης χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να πάρει τα χρήματα και να τραπεί σε φυγή. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι η όγδοη φορά που ο συγκεκριμένος άντρας «επισκέπτεται» το κατάστημα για να το... ληστέψει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε η ληστεία 

Έπειτα από καταγγελία που έγινε για τη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά, ήταν άμεση και κατάφεραν εξιχνιάσουν την υπόθεση. 

Πρόκειται για έναν 39χρονο ημεδαπό ο οποίος κατοικεί στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διαμένει, καθώς και σε οικία συγγενικού του προσώπου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, δύο ναρκωτικά δισκία και είδος ένδυσης που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της ληστείας. 

Εις βάρος του 39χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Δείτε βίντεο του Proto Thema:
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...