Κοινωνία

Πέλλα: Συνελήφθη ο «εισπράκτορας» που εξαπάτησε ηλικιωμένη με τα δήθεν τροχαία

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης για την εξάρθρωση μιας ακόμη σπείρας επιτήδειων που εξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι συγγενείς τους ενεπλάκησαν σε τροχαίο, καθώς συνελήφθη ο... «εισπράκτοράς» της.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που, με τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από την προανάκριση, παρέλαβε το ποσό των 300 ευρώ από μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πιερία, στην οποία τηλεφώνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άγνωστοι συνεργοί του και την έπεισαν να πληρώσει για μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την έρευνα της Ασφάλειας Κατερίνης, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας να κινείται σε μια περιοχή της Πέλλας και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν 70 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή που κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, νωρίτερα την ίδια ημέρα τα μέλη του κυκλώματος των απατεώνων είχαν προσπαθήσει την ίδια ημέρα, να εξαπατήσουν με την ίδια μέθοδο άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην Πιερία, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς εκείνες αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...