Κοινωνία

Ρόδος: Ασύλληπτη παραμένει η θεία της 8χρονης που έστησε την πλεκτάνη

Η γυναίκα δεν δίστασε να προκαλέσει ρήξη του παρθενικού υμένα για να φαίνεται ότι το κορίτσι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Η 50χρονη, που έχει ήδη ομολογήσει τα όσα της αποδίδονται, δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου.Μένει να διαπιστωθεί πως θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα, αποτελούν πλημμελήματα αναφέρει η Δημοκρατική.

Η σχέση με άνδρα γνώριμων των Αρχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούσαν πάντως χθες πως δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της και πως η δικογραφία θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της 33χρονης μητέρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου ήταν άκρως αποκαλυπτική και αποτέλεσε την απαρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη διατηρεί σχέση με άνδρας μικρότερης ηλικίας, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών. Ο άνδρας μένει σε παράγκα κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...