Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές

Νέα δεδομένα στις έρευνες, που ίσως να οδηγήσουν και στη λύση του μυστηρίου με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προκύπτουν μέσα από τα όσα έχει πει στους αστυνομικούς η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν.

https://www.youtube.com/watch?v=K-IjGY4mhzc

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να διαβάσουν «πίσω απο τις γραμμές» και τα όσα περιέγραψε η ψυχολόγος, προκειμένου να δουν αν και ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και στιγμές απο την καθημερινότητα της οικογένειας του πιλότου, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτιμούν ότι ίσως η ψυχολόγος «φωτίσει» κάποια σκοτεινά σημεία και συνδράμει καθοριστικά στις έρευνες των Αρχών.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος πιλότος, που αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται απο το σοκ, θα κληθεί και πάλι να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και να ξεδιπλώσει λεπτομέρειες για το πώς βίωσε το σκηνικό του θανάτου, αλλά και για το προφίλ των τριών ληστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ειναι πενιχρά, ελάχιστα στοιχεία εχουν βρεθει μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη -οι δράστες φεύγοντας πήραν μέχρι και τις κάρτες μνήμης απο τις κάμερες- γεγονός που προβληματιζει τους αστυνομικούς. Οι επόμενες ημέρες, θα είναι καθοριστικές για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ενδεχόμενο σοβαρών ανατροπών στην υπόθεση της αδίστακτης δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, άφησε ανοικτό ο αστυνομικός συντάκτης των «ΝΕΩΝ» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος που σόκαρε όχι μόνο την κοινή γνώμη, αλλά ακόμα και τους ίδιους αστυνομικούς.

Οπως είπε, τα ευρήματα από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη είναι λιγοστά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε, δεν υπάρχει υλικό από κάμερες ή άλλο μέσο καταγραφής που να δείχνει τους τρεις κακοποιούς να εισβάλλουν στο σπίτι ή να κινούνται στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Μέχρι στιγμής επίσης, τα ίχνη DNA από το σπίτι δεν έχουν δείξει ταύτιση με στοιχεία σεσημασμένων κακοποιών, «Παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και την αναγνώριση των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων, όπως έχει περιγραφεί από τον 32χρονο πιλότο», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Μega.

 

Προφυλακιστέος ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο

 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο Γεωργιανός που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες ενώ επιχειρούσε να βγει εκτός Ελλάδος από τον Έβρο, και ερευνήθηκε από τις Αρχές για τυχόν σχέση του με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Στην απολογία του ο Γεωργιανός συλληφθείς αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για τη ληστεία στο Πικέρμι πριν περίπου 3 μήνες, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Μπαλτζόγλου ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της 20χρονης Καρολάιν,  αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι.

https://www.youtube.com/watch?v=qMcWuEcbL_o

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...