Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά στη Νέα Αρτάκη και στο Κορωπί σε έκταση με ξερά χόρτα

Παρέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής στο Κορωπί για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ η φωτιά ξέσπασε σε έκταση με ξερά χόρτα.

Νέα φωτιά ξέσπασε στην Εύβοια, αυτή τη φορά στη Νέα Αρτάκη.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στη δασική περιοχή του Βατώντα ενώ ήδη στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εύβοια, στην περιοχή της Νέας Αρτάκης.

Σύμφωνα με το evima.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε στο χωριό του Βατώντα, κοντά στο γήπεδο.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 23 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και τρία αεροσκάφη.

Πυρκαγιά και στο Καλοχώρι Αυλίδας, στη Χαλκίδα



Φωτιά ξέσπασε και στο Καλοχώρι Αυλίδας, κοντά στο διάζωμα της εθνικής οδού.

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τις πυροσβεστικές δυνάμεις από την Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή ενώ στην περιοχή βρέθηκαν και 3 αεροσκάφη που έκαναν ρίψεις.

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες προσπαθούν να ελέγξουν την φωτιά ενώ στη μάχη μετέχουν και μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

«Πολεμικά» ρεπορτάζ στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

«Πολεμικά» ρεπορτάζ για το ιταλικό πλοίο που τοποθετεί καλώδια στην Αν Μεσόγειο, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης –...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...