Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά κοντά σε οικισμό στα Γλυκά Νερά – Ήχησε το 112 (βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 03/07 στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση πλησίον του οικισμού. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγεια και εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για την κατάσβεσή της έσπευσαν και επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και πυκνός καπνός έχει πνίξει την περιοχή και για το λόγο αυτό έχει σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής των Γλυκών Νερών να βρίσκονται σε ετοιμότητα. 

Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και από όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική εστάλη μεγάλος αριθμός δυνάμεων ο οποίος ενισχύεται διαρκώς.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 37 πυροσβέστες, 13 οχήματα, 7 ελικόπτερα και 9 αεροσκάφη. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αυξάνονται συνεχώς.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα εκκενώνεται το Αμερικανικό Κολλέγιο ενώ στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις με 100 πυροσβέστες, 6 πεζοπόρα 25 οχήματα. 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

«Πολεμικά» ρεπορτάζ στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

«Πολεμικά» ρεπορτάζ για το ιταλικό πλοίο που τοποθετεί καλώδια στην Αν Μεσόγειο, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης –...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...