Κοινωνία

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της 11χρονης κόρης τη συντρόφου του κατηγορείται ότι προέβαινε ένας 50χρονος άντρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να την παρενοχλούσε σεξουαλικά για έναν ολόκληρο χρόνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα φαίνεται πως έγιναν κατά το έτος 2023 στην περιοχή της Πολίχνης, με τον 50χρονο να εκμεταλλεύεται την ερωτική σχέση που διατηρούσε με την μητέρα ανήλικης και να προχωράει σε χειρονομίες και προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα εις βάρος της ανήλικης κόρης της, με αποτέλεσμα να προσβάλει βάναυσα την γενετήσια αξιοπρέπεια της. Επιπλέον, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της 11χρονης από το σπίτι, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη αποκάλυψε όσα βίωνε από τον κατηγορούμενο στην θεία της και ακολούθως προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ που ακολούθησαν σε οικίες του 50χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μέσα ψηφιακής αποθήκευσης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Εις βάρος του 50χρονου ημεδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ