τροχονόμος
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην ΕΟ Θερμοπυλών - Άμφισσας λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Σάββατο στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Άμφισσας, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας και αποσκοπώντας στην ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και στην αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κίνησης των οχημάτων αύριο Σάββατο (11-05-2024), από ώρες 14:45 έως 15:30, στην Εθνική Οδό Θερμοπυλών – Άμφισσας, από την 30η χ/θ έως την 33,5η χ/θ, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...