Κοινωνία

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν 5 αδέλφια από το νοσοκομείο στο Ρίο

Ένα θρίλερ με πρωταγωνιστές πέντε ανήλικα παιδιά εξελίσσεται στην Πάτρα προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για 3 αγόρια και δύο κορίτσια.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικίας από 8 έως 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο. Ωστόσο στη συνέχεια και τα πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τα πέντε παιδιά φέρεται να ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τα πέντε ανήλικα αδέλφια θα φιλοξενούνταν στην παιδιατρική κλινική μέχρι να βρίσκονταν δομές φιλοξενίας να τα υποδεχθούν. Τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν από την προσοχή των νοσηλευτών και εξαφανίστηκαν.

«Παιδιά παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία»

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε: «Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για τα παιδιά που παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία επειδή δεν υπάρχουν προνοιακές μονάδες. Τα συγκεκριμένα παιδιά -συνοδευόμενα από αστυνομικούς- ήρθαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου.

Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις που παραπέμπουν και σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Εντολή του εισαγγελέα είναι να μην τα δουν καθόλου οι γονείς. Σε μια παιδιατρική κλινική με δύο νοσηλεύτριες μπορεί να είναι ασφαλή αυτά τα παιδιά, αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...