Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παραδόθηκε ο "Shark" - Ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για την δολοφονία Λυγγερίδη

Ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη παραδόθηκε λίγο νωρίτερα σήμερα (10/5) στις αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος με το ψευδώνυμο Shark (Καρχαρίας) μετέβη στην υποδιεύθυνση καταπολέμησης αθλητικής βίας και παραδόθηκε παρουσία του συνηγόρου του.

Εναντίον του Shark είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με την έρευνα, ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να εντοπίσει το σημείο που βρίσκονταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, ώστε να κινηθούν οι χούλιγκαν προς το μέρος τους.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δεν είναι άγνωστος στις Αρχές, καθώς έχει τρεις δικογραφίες στο «ιστορικό» του, εκ των οποίων οι δύο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Στο σπίτι του εντοπίστηκε πλήθος φυσιγγίων. 

Ο Shark μαζί με άλλα «ηγετικά στελέχη» κατηγορούνται για την οργάνωση των επιθέσεων στου Ρέντη και για ηθική αυτουργία και συναυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, όπως επίσης και για εγκληματική οργάνωση που ως περιφερόμενος στρατός συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος ενός νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες,  δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...
Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...