Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Πρωτόγνωρες εικόνες από τη χθεσινή νεροποντή-Παρασύρθηκαν κάδοι και αυτοκίνητα κόλλησαν στα λασπόνερα (Βίντεο)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την νεροποντή που έπληξε χθες Πέμπτη τη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 130 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων, ενώ τα ορμητικά νερά ακινητοποίησαν και λεωφορείο. Εκτός αυτού και μια μητέρα με το παιδί της εγκλωβίστηκαν μέσα στο ΙΧ που επέβαιναν. Τέλος απομακρύνθηκε με ασφάλεια από κατάστημα και μια γυναίκα που είχε πανικοβληθεί από την υψηλή στάθμη υδάτων.

«Ποτάμια» οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη από την χθεσινή νεροποντή


Όπως ήταν φυσικό η χθεσινή ένταση της βροχής έκανε τους χρήστες του διαδικτύου να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τα όσα εκτυλίσσονταν στο κέντρο της πόλης. Σε ένα από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok μια γυναίκα δίνει μάχη για να διασχίσει τον δρόμο, ενώ σε άλλο κάδοι απορριμμάτων φαίνεται να έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά λασπόνερα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...