Κοινωνία

Θάσος: Έλληνας πήρε την κάρτα και το ΡΙΝ ηλικιωμένης και απέσπασε 8.100 ευρώ

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 21 αναλήψεις είχε κάνει ένας Έλληνας από τους λογαριασμούς ηλικιωμένης, που είχε κλέψει την τραπεζική της κάρτα από το σπίτι της σε περιοχή της Θάσου. Όμως, σύντομα τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα στο θύμα του.

Ο δράστης είχε καταφέρει στο διάστημα από τις 16 ως τις 25 Απριλίου να βάλει στο χέρι έναν φάκελο στον οποίο η ανυποψίαστη γυναίκα είχε βάλει την κάρτα και πάνω του είχε γράψει τον κωδικό ΡΙΝ. Χρησιμοποιώντας τα, έκανε 21 αναλήψεις χρημάτων από τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της ηλικιωμένης, βάζοντας συνολικά στην τσέπη του 8.100 ευρώ.

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί που ταυτοποίησαν τα στοιχεία του στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο δράστης επέστρεψε στην ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό, αλλά δεν απέφυγε τον σχηματισμό δικογραφίας για απάτη με υπολογιστή και υπεξαίρεση σε βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Αγωνία για τον Ιρανό πρόεδρο: Βρέθηκε το ελικόπτερο μεταδίδει η τηλεόραση του Ιράν - Όλη η χώρα προσεύχεται - "Είναι νεκρός" λέει το Ισραήλ (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες στη δύσβατη περιοχή υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των επιβατών - Τα σενάρια...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...