Κοινωνία

Τραγωδία στην Αίγινα: Ερευνες για δακτυλικά αποτυπώματα στο ταχύπλοο

Τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα εξακολουθούν να πλανώνονται και να μένουν αναπάντητα.

Φως, αναμένεται να ρίξουν, εκτός των μαρτυριών, και οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες, κατά πληροφορίες θα προχωρήσουν σε εξέταση του σκάφους Ντουέντε για δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να διαπιστωθεί ότι πράγματι οδηγούσε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζο.

Ερώτημα φωτιά διατυπώνει ωστόσο μέσω της "Εspresso", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν και άλλοι στο ταχύπλοο του 77χρονου, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση συγγενών των θυμάτων, της οικογένειας Κατιφέ, που έχασε την πεντάχρονη και τον 44χρονο πατέρα της, καθώς και του 58χρονου Στέλιου Τρίμη, καπετάνιου της τουριστικής λάντζας.

«Πόσοι πραγματικά επέβαιναν στο ταχύπλοο; Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και μπορεί να διαπιστωθεί» λέει ο κ. Κούγιας, τονίζοντας ότι φως στα μυστικά του σκάφους «Ντουέντε» θα ρίξουν οι ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι, που θα αναλάβουν τις σχετικές έρευνες. «Πόσοι ήταν πάνω στο σκάφος και ποιος πραγματικά οδηγούσε, είναι δύο ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις» προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος, που σήμερα το πρωί θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των νεκρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

taurus
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σεισμό» έφερε η εκλογή Μερτς! Ο Χριστιανοδημοκράτης θέλει να στείλει υπερ-πυραύλους Taurus εμβέλειας 500χλμ στην Ουκρανία - Το τελεσίγραφο που έστειλε στον Πούτιν

Ο πύραυλος Taurus θα μπορούσε να κλιμακώσει την σύρραξη εάν κατέληγε στα χέρια της Ουκρανίας
Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Γάλλοι “καρφώνουν” τους Γερμανούς σχετικά με την προμήθεια των τουρκικών υποβρυχίων Type-214 και τι είδους πυραύλους METEOR θα πάρει η Άγκυρα

Απόφαση σταθμός της γαλλικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών αλλάζει τα δεδομένα για την Άγκυρα και τα σχέδια της
Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της