Κοινωνία

Τι συμβαίνει όταν κολλημένο λεωφορείο που κορνάρει, συναντά μία ομάδα από ψάλτες

Είδαμε πια και τι συμβαίνει όταν ο «εξάψαλμος» μεταξύ Ελλήνων οδηγών συναντά έναν κυριολεκτικό εξάψαλμο στο Μαρούσι, με την υπαίθρια λειτουργία να ξεκινά από έναν απελπισμένο οδηγό λεωφορείου.

Πριν προχωρήσουμε, ένα λεπτό σιγής για όλους τους οδηγούς των ΜΜΕ μας, που βρίσκουν μπροστά τους, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, τα ίδια «φιντάνια» να μπλοκάρουν τις διαδρομές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το σκηνικό όμως δεν συγκρίνεται. Ο οδηγός έτυχε να κολλήσει μπροστά από διπλοπαρκάρισμα, κάτω από σχολή ψαλτικής στο Μαρούσι, με τους σπουδαστές να του κάνουν αξεπέραστα backing vocals.

Νέο genre: Εκκλησιαστικό road rage

Θέλοντας να σπάσουν πλάκα, για το τραγικό της κατάστασης, οι σπουδαστές της σχολής βγήκαν στο μπαλκόνι, και «κουρδίστηκαν» στο κλειδί της κόρνας του λεωφορείου, αρχίζοντας να ψέλνουν σε αρμονία.

 «Τι συμβαίνει όταν κολλάει ένα λεωφορείο μπροστά στο Σχολείον Ψαλτικής», γράφει η λεζάντα στο κλιπ που ανάρτησε ο λογαριασμός της σχολής στο Tiktok.

Φυσικά οι χρήστες κάτω από το βίντεο σκιαγράφησαν με την κατάλληλη ειρωνεία αυτές τις χαρακτηριστικές ελληνικές αντιθέσεις.

«Ο οδηγός έχει επικαλεστεί τα Θεία και οι ψάλτες προσεύχονται για τον οδηγό».

«Ο οδηγός Παναγίες οι ψάλτες ψαλμωδίες»

«Κι ο οδηγός έψελνε σίγουρα»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ