Κοινωνία

Τούρκος σουπερ σταρ του NBA μαζεύει χρήματα για τους Έλληνες πυρόπληκτους

Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την Ελλάδα και τους πυρόπληκτους της Αττικής έχει αναλάβει ο 26χρονος σουπερ σταρ του NBA Enes Kanter κάνοντας διαδικτυακό έρανο προς ενίσχυση των πληγέντων.

Στην αναφορά του ο σέντερ των New York Knicks σημειώνει πως η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές που έχουν ήδη κοστίσει πάνω από 70 ζωές. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για τα επόμενα χρόνια, και άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, τη ζωή.

"Βοήθησέ με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα της Ελλάδας Wildfire. όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορες προσπάθειες ανάκαμψης από το φαγητό μέχρι τα έξοδα κηδείας. Αν και είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονές μας. Ακόμα κι αν ζείτε στην Αμερική, μην ξεχάσετε τους Έλληνες αδελφούς και τους αδερφούς σας σε καιρό ανάγκης.

Κάθε δωρεά ανεξάρτητα από το ποσό θα κάνει τη διαφορά. Καλώ τους φίλους μου να βοηθήσουν την Ελλάδα ενώ πολεμούν αυτή την τραγωδία.

Ας γίνουμε ένα για χάρη της ανθρωπότητας" τονίζει

Μέχρι τώρα έχιε μαζέψει σχεδόν 1400 δολάρια. Τα χρήματα εισπράττονται από τον Enes Kanter σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης και στρατηγικής MAESTRO Sports - Enes Kanter με έδρα το Mount Prospect.

Σημειώνεται πως ο Τούρκος μπασκεμπολίστας έχιε έρθει πολλές φορές σε έντονη αντιπαράθεση με τον Τούρκο πρόεδρο και για το καθεστώς Ερντογάν είναι persona no grata

Αν κάποιος ενδιαφέρεται οι δωρεές γίνονται εδώ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ