Κοινωνία

Χειροπέδες από την Καλαμάτα για διακινητή ναρκωτικών στην Αθήνα

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, οργανώθηκε και εκτελέστηκε με επιτυχία επιχείρηση για την σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού που υπολογίζεται πως είχε αποκομίσει πάνω από 80.000 ευρώ από την διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δράστης, που χρησιμοποιούσε τηλεφωνικές συνδέσεις σε στοιχεία αλλοδαπών «αχυράνθρωπων» και επικοινωνούσε με τους αγοραστές με συνθηματικές εκφράσεις, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης μετά από έρευνα που έγινε σε ένα σπίτι που διατηρεί στην Αθήνα για να διακινεί το παράνομο εμπόρευμά του από τα μέσα Οκτωβρίου του 2022.

Στο σπίτι βρέθηκαν και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 316 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 7,93 γραμμαρίων, ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 27 φυσίγγια, δυο ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα όχημα και 2.630 ευρώ από τη διακίνηση ναρκωτικών. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα και τα όπλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...