Κοινωνία

Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης στη Ρόδο

Τρία εικοσιτετράωρα συμπληρώθηκαν από την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου στη Ρόδο και παρά τις συντονισμένες και μαζικές έρευνες των αρμοδίων αρχών και των εθελοντών που παίρνουν μέρος σε αυτές, δεν βρέθηκε κανένα απολύτως ίχνος της. Για την εξαφάνιση μάλιστα εκδόθηκε Silver Alert.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Η Ελένη Ευθυμίου, 44 ετών, την 16 Ιανουαρίου εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας μέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητό της, βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

 

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε μέσα σε αυτό άτομο και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε να πέσει στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού ή κάποια προσωπικά της στοιχεία.
ec97c4ad247243e89d2211f675825ee1
Στο Silver Alert που εκδόθηκε αναφέρονται τα χαρακτηριστικά της 44χρονης μητέρας. «Έχει μαύρα μαλλιά με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Όπως αναφέρεται στο Silver Alert όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την 44χρονη μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Οι διωκτικές αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε ότι αφορά την εξαφάνιση της μητέρας από τη Ρόδο. Αρχικά είχαν αναφερθεί πληροφορίες για το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, αλλά μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, κινούνται τώρα σε χώρους και σημεία στα οποία η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμα άτομο.

Οι αστυνομικοί, βρίσκονται όπως γράφει το «www.rodiaki.gr» σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα Ρόδου και αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της τηλέφωνο, για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις ενδεδειγμένες από το νόμο ενέργειες. Όλοι εύχονται πάντως να είναι η 44χρονη ροδίτισσα, μητέρα ενός μικρού παιδιού καλά στην υγεία της και να μπορέσει έτσι να βρει τη δύναμη να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...