Κοινωνία

Αγρίνιο: Κλέφτρα κυκλοφορούσε ελεύθερη στην πόλη όπου είχε καταδικαστεί!

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν συνολικά σε βάρος μιας Ελληνίδας που υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι κυκλοφορούσε ελεύθερη και... ωραία στην πόλη όπου είχε καταδικαστεί!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε καταδικαστεί τρεις φορές για κλοπή με αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό της σε κατάστημα κράτησης.

Συνελήφθη με καταδίκη και εισαγγελική διάταξη

Από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθη στην Αμαλιάδα ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλλά και διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του είχε επιβληθεί για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ